Salah Email Rupanya

By | 14/09/2011

Bukak email dan check balik baru aku perasan rupanya aku salah send email patut pun entry aku tak masuk dalam blog.. agak lama aku tak post entry guna email jadi aku ingat-ingat lupa apa email entry blog aku tuh..

lepas nieh kena pastikan yang aku tak salah email lagi, kalau tak penat aku tulis dan hilang macam tuh jer.. dah lah aku guna phone tuh yang susah…

Ada kalanya aku fikir update blog guna phone nieh ada bagusnya tapi tak berapa best malangnya lebih banyak kekurangan sebab tak boleh nak masuk kan gambar..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.