Kekurangan Idea

By | 04/09/2011

Sepanjang ketiadaan aku selama seminggu nieh tidak akan ada entry berjadual yang akan aku buat sebabnya aku kan update entry perjalanan percutian aku..



Perancangan awal aku nak naik tran jer pergi sana tapi terpaksa ubah rancangan pula, aku akan naik bas sebab dah lama tak naik bas jalan jauh…


harap-harap masa dekat sana ada lah line tnet kalau tak memang apa pun aku tak akan dapat buat, aku tak bawak lappy pergi sana just update guna XpressMusic aku jer..


doakan aku selamat pergi dan selamat kembali itu dah memadai, aku akan cuba berhubung dengan jawan-kawan sebaik mungkin, yer lah kan nanti ada pulak yang tercari-cari ke mana aku menghilang..


hari yang sangat membosankan sebab tak ada idea nak update blog, dari t/hari sampai ke petang busy dengan kawan-kawan dekat cb gomofm dan ada beberapa pekara yang perlu aku siapkan..


malam sikit aku update lagi kalau rajin dan ada idea.. nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan pun macam tak ada perasaan.. timeline semua slow jer hari nieh..




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.