Kegilaan Yang Terkawal

By | 16/09/2011

Selamat menyambut hari Malaysia buat semua…

semoga Malaysia akan terus aman damai dan terus maju pada masa akan datang…

Cuti umum sempena hari Malaysia aku tidak ke mana-mana, dari siang sampai t/hari aku mengadap lappy dan sempat tukar templates blog.. macam mana dengan templates baru yang aku guna sekarang nieh? kalau loading lambat atau ada masalah lain sila lah bagi tahu aku dekat kotak komen yer….

Sepupu aku dari Terengganu datang hari nieh, datang sorang diri sebab dia dari tanjung malim, datang pun satu hari jer esok dia dah nak pergi rumah abang dia dekat serdang..

Letih aku layan kegilaan dia, selamber jer dia usik aku, huhuhuh aku buat muka menyampah pun dia still buat tak tahu jer.. dia memang macam tuh kalau datang umah makcik-makcik dia yang lain pun perangai dia macam tuh jugak…

mood bosan sepanjang hari, tak ada benda menarik yang boleh aku lakukan.. mengadap lappy pun bosan jugak sebab aku rasa facebook makin lama makin bosan, twitter lagi lah bosan timeline jer laju tapi tak banyak benda yang menarik perhatian aku..

blog lagi lah bosan, mood nak update langsung tak ada.. kalau ada mood idea pulak tak ada.. jadi kadang-kadang tuh sampai 2 hari aku tinggalkan blog macam tuh jer..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.