Jom Join BlogList JiwaRosak.com

By | 28/09/2011

 

Aku bukan tak nampak segmen bloglist yang di buat Abang Feroz a.k.a jiwarosak cuma buat-buat tak nampak jer.. hiks sebab malas nak menulis sangat benarnya.. tapi kan kalau bukan kawan yang support kawan-kawan siapa lagi kan…
Komen aku tentang blog jiwarosak.com :-
secara keseluruhan aku sangat sukakan blog jiwarosak cuma ada beberapa benda yang aku tak berapa nak suka dan aku rasa perlu di perbaharui..
1- terlalu banyak iklan yang di letakkan hingga di ruang haeder pun ada iklan, rasanya tak perlu letakkan iklan dekat ruang haeder kerana pembaca akan keliru yang mana header dan yang mana iklan..
2- blog jiwarosak.com dah cantik cuma header tak kena jadi kena buat header yang nampak gempak sikit..
itu jer kot yang dapat aku kata kan… jadi pada korang yang nak join bloglist abang feroz tuh boleh lah masuh ke blog beliau http://jiwarosak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.