Dari Aku Yang Kecik =.=

By | 26/09/2011

Apa kes semua orang yang aku jumpa kata benda yang sama nieh, adoii tapi aku cool jer siap boleh gelak-gelak lagi. bukan tak ada perasaan cuma dah terbiasa dengan soalan yang sama..


“kecik jer awak nieh rupanya”

hahahahah itu lah ayat mereka yang pernah aku jumpa, adoii dah jadi macam satu bahan pulak bila mereka nieh ulang-ulang kata benda yang sama.. tapi kan memang aku perasan kebanyakkan mereka yang aku jumpa lebih besar dari aku.. hahahahah

kerana tuh jugak aku jarang nak join event yang di anjurkan, bukan sebab segan benarnya tapi kesibukan urusan rasmi yang buatkan aku tak terdaya nak join event yang di anjurkan..

kadang-kadang kau terasa jugak akan kekurangan itu tapi cepat-cepat aku sedar balik akan apa yang tercipta ada hikmahnya.. dan mana ada semua manusia yang sempurna dan aku tak rasa pun itu sebagai kekurangan ..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.