3 Jam Hospital SG Buloh

By | 17/09/2011

Aku yang stress tunggu lama dekat hospital nie, dah 3 jam aku rasa tapi doktor tak kata apa-apa pun..

Bukan aku yang sakit lah tapi temankan adik aku wife dia sakit..

Dari shah alam pergi hospital sg buloh ape hal macam tak boleh pergi hospital klang kan.. Sorry selagi boleh elak dari pergi hospital klang tu aku akan elak..

Nasib tak ada bau ubat kalau tak memang aku tak masuk lah jawab nya..

Ape pun tak boleh, bila ntah nak balik nie esok dah lah kena bangun awal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.