Raya Sama-Sama

By | 29/08/2011

Malam raya yang agak happening di radio GOMOFM , boleh buat ucapan live bersama dj yang bertugas.. malam raya pun kena bertugas dj radio gomofm nieh bagus betul…



Buat semua rakan-rakan chatter gomofm selamat hari raya maaf zahir batin, kalau ada salah dan silap harap di maafkan.. tak lupa jugak buat rakan-rakan penyampai radio gomofm juga maaf kalau ada terkasar, termengata, terkutuk harap di maafkan…


Tahun pertama beraya sebagai crew gomofm, tahun pertama beraya sebagai blogger, tahun pertama dan terakhir beraya bersama arwah isyraf, tahun pertama beraya habiskan duit macam tuh jer…


Dalam kemeriahan suasana raya jangan lupa hari kemerdekaan yang ke 54 tahun.. dan dalam keseronokkan raya jangan lupa pada mereka yang kurang berkemampuan..


semua sosial network agak slow malam nieh, masing-masing busy dengan persiapan raya nampaknya.. aku jer yang tak berapa nak sibuk jadi ada masa untuk mengadap lappy.. sambil layan kawan-kawan alam maya yang online…


sayang korang semua..




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.