JaLan Ke RumaH CiK Kuntum

By | 14/08/2011

Jalan-jalan melawat rakan blogger edisi ke 2, kali ini blog yang menjadi pilihan adalah blog Cik Kuntum.. nak kata review tak berapa nak review lah sebab aku tak berapa reti buat review nieh.. aku lebih suka tulis secara santai mengikut cara aku..


Sesiapa yang pernah masuk ke blog Cik Kuntum pasti akan setuju dengan apa yang aku kata.. tak percaya masuk sendiri kemudia bagi tahu aku pendapat korang..


blog yang begitu kemas, loading


blog sangat memuaskan hati aku kerana tak perlu tunggu lama untuk paparan penuh.. entry yang Cik Kuntum tulis agak santai dan mudah untuk di fahami oleh semua golong

an, kalau masih tak faham boleh rujuk kamus Cik Kuntum yer..


Sebab utama blog Cik Kuntum ringan sebabnya tak ada widget yang di masuk kan sebabtu loading jadi lambat






Betul tak aku kata yang blog Cik kuntum sangat-sangat ringan..






Soalan : berapa kena bayar?
Jawapan : FOC
Soalan : tak pernah lagi since blogging balik ni mintak itu ini FOC
Jawapan : kenapa nak minta bayaran, ilmu yang di kongsikan dah lebih dari cukup 🙂




p/s : ini bukan review tapi jalan santai, kalau review bukan macam nieh aku tak pandai buat review 🙂




salam sayang dari aku buat semua




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.