Jalan-Jalan Pagi Ahad

By | 28/08/2011


Pagi semalam (Ahad) agak awal aku bangun sebab nak pergi pasar tani dekat seksyen 13 Shah Alam.. jangan tak percaya itulah pertama kali aku pergi pasar tani sepanjang aku duduk dekat Shah Alam nieh.. sebab tak kuasa aku nak bersesak-sesak dengan orang ramai.. kalau bukan sebab nak raya jangan harap aku nak pergi..


jakun kejap lah bila sampai sana, yer lah kan pertama kali sampai sana.. kuikuikui sila gelakan aku…


Aku berpuas hati sebab aku dapat semua barang dalam budjet yang dah aku tetapkan, tak lebih dan tak kurang.. ada jugak barang yang aku beli yang memang tak ada dalam senarai aku tuh .. kuikuikui …


Balik singgah tesco beli barang sikit, yer lah sesetengah barang mana ada jual dekat pasar tani tuh jadi kena lah aku singgah dekat tesco untuk beli itu barang.. bukan beli apa pun just beli paper dan compact powder .. kuikuikui…


balik dah penat, tapi sempat online beberapa jam sebelum aku tido tak sedarkan diri… macam penat sangat jer .. bangun tengok mak aku dah siap masak untuk berbuka puasa.. aku cuma tolong hidangkan dan tolong makan jer lah kan … kuikuikui … bukan aku tak nak masak, kalau aku masak mesti tak ada siapa nak makan…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.