Beberapa Akaun Telah Di Tutup

By | 17/08/2011


Lewat malam semalam kebanyakkan akaun sosiap networks yang aku ada telah di tutup, itu adalah tindakan drastik yang aku lakukan ianya bertujuan memudahkan aku membina network yang lebih kukuh dalam satu netwoks sahaja..


Aku sendiri pening bila terlalu banyak akaun yang harus handle, dan buat semuanya tak konsisten. sebenarnya dah lama aku nak tutup akaun yang tak aktif tuh termasuk lah akaun fake yang aku ada. dengan kesibukkan urusan rasmi buatkan aku jadi malas untuk lakukannya.


Cuma ada 1 atau 2 akaun saja yang tidak dapat aku tutup kerana telah di hack jadi aku hanya biarkan saja sebab memang tak boleh buat apa dah untuk dapatkan balik akaun yang telah di hack tuh memang tak mungkin lah kan.


jadi harap-harap lebih nieh semuanya akan lebih konsisten dan komitmen aku akan kekal dengan apa yang aku lakukan sekarang nieh. dan dalam masa yang sama dapat membina networks yang lebih kukuh dengan ramai orang..




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.