NAMIA DATING DENGAN HANIS ALEEYA

By | 24/07/2011

Seperti yang di rancangkan beberapa hari lepas akhirnya sampai jugak aku dekat tempat laling aleeya jam 2.26 petang … selepas menempuh perjalanan yang agak buat aku stress.. yer lah kan lama sudah aku tak naik ktm dengan bas jadi aku tak ingat bas no berapa yang aku nak kena naik…. lagi malang bila tik
et balik aku burn macam tuh jer sebab palang besi ktm tuh cam haper boleh pulak rosak.. jadi aku kena beli tiket lain untuk balik nanti…

Laling Aleeya banjer aku Fish & Chip .. wow sedap jugak sebab 1st time aku makan fish & Chip benarnya tuh yang jakun kejap… pssstttt jangan cakap dengan my laling kang dia gelak tak hingat… sambil makan sambil gusip lah apa lagi …..

tak hingat sangat apa yang di borakkan masa tuh sebab fikiran aku dah ada dekat germany masa tuh hahahahaha..




YanG nieh di lukis oleh my laling, bukan bagi dekat aku tapi dia bagi dekat T-rex hahahah aku yang gatal tangan nak ambik gambar nieh dan masuk kan dalam blog aku… hahahahaha

ok apa pun thank kat laling belanja makan tadi ..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.