WeB KeRaJaaN Di SeRanG HacKeR | BuKaN PenYeLeSaiAn MaSaLaH

By | 15/06/2011

Banyak lagi solution lain yang boleh korang lakukan dari hack laman web kerjaan, korang ingat kerajaan akan berdiam diri dan biarkan hacker buat sesuka hati..

Korang nieh pun satuh hal yang korang bising-bising pasal web yang kena sekat tuh apa hal, macam lah kalau korang bising-bising web tuh akan di bukak balik … apa susah suruh hacker bukak balik web yang di sekat tuh kata hebat sangat kan…

Aku rasalah kan bukan hari-hari pun korang gunakan web yang di sekat tuh, jadi tak payah nak bising-bising macam hilang RM 1 juta..

Serabut aku weh tengok wall facebook aku penuh dengan status-status yang ntah apa-apa…

Aku rasa orang yang hack web kerjaan tuh pasti akan kena tindakan, mungkin akan kena tahanan ISA kerana mengugat keselamatan negara .. jangan buat kerja bodoh lah .. elok-elok korang hidup dalam kebebasan last nya kena jalani hidup dalam kurungan nak ker macam tuh….

Ada otak guna bukan guna lutut … korang terpengaruh sangat apa hal.. korang nak perang kenapa .. cukup lah sorang jer yang buat hal jangan kerana orang yang tak di kenali kehidupan korang jadi tak tentu hala …

Setiap masalah ada penyelesaian nya bukan nya dengan bertindak melulu .. korang rasa tindakan bijak ker haxk web kerajaan … atau korang memang nak sangat tengok negara korang nieh huru hara…

Sampai negara luar pun tahu hal macam nieh… tolong lah weh buat malu jer .. jangan jadi budak-budak boleh..

mesti ada sebab kenapa dan mengapa kerajaan sekat.. bukannya kerjaan sekat semua kebebasan korang kan..

Malas lah aku cakap benda cam nieh korang boleh fikir kan.. jadi fikirlah sama ada tindakan korang tuh betul atau tak…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.