KOMEN LAGI BAGUS DARI FOLLOW

By | 10/06/2011

Cuba bagi tahu aku apa fungsi FOLLOW?
korang follow blog seseorang sebab suka dengan blog tu atau sebab nak kejar berapa banyak follower yang korang dapat?

Baca apa aku nak kata nieH ….

Pada pandangan dan pendapat aku kebanyakkan blogger akan follow sesebuah blog hanya KERANA mengejar berapa ramai follower yang mereka dapat.. untuk apa follower ramai-ramai kalau blog macam aper.. aku tak kata blog aku bagus, dan aku tak kata pun yang aku hebat…

Berapa kali sehari korang masuk blog yang korang follow?
aaku rasa tak masuk … jadi buat apa follow kalau hanya setakat nak ramaikan follower …

buat semak chat box aku jer dengan pesanan minta follow balik .. nieh aku nak kata AKU TAK AKAN FOLLOW MELAINKAN AKU SENDIRI YANG MAHU FOLLOW .. jadi jangan gatal tangan tulis minta aku follow balik…

dari korang follow lepas tuh blah baik korang tinggalkan komen ada baiknya… tak lah aku marah ngan sikap korang nieh kan … sapa terasa hati tuh nasib lah, aku kata betul apa.. mungkin ada yang setuju dengan apa yang aku kata kan nieh dan mungkin ada yang tak setuju… suka korang nak pilih yang mana …

Berblog biar lah berhemah … masuk blog orang biar sopan .. cuba kalau orang lain masuk blog korang lepas tuh sepahkan korang mesti hangin kan??? jadi kalau tak suka orang buat macam tuh jangan lah buat benda yang sama dekat blog orang .. sama lah apa yang korang rasa dengan orang lain rasa..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.