JuPiTeR HoSTinG CoRPoRaTiOn bY OPeRa SoFTwaRe

By | 14/06/2011

Hari tuh masa aku ada dekat johor ada lah orang nieh kan dia tanya aku, aku chat guna apa.. sebab masa dia check ip aku cam pelik jer.. kantoi check ip aku, hamek nak sangat dah tak tau aku ada dekat mana…

Part yang aku highlight tuh yang buatkan nampak pelik, sedangkan aku ada dekat malaysia waktu tuh …. hahahaha lawak … ip tuh tak akan berubah sampai bila-bila pun melainkan aku ubah software yang ada dalam hp aku ….

tapi sangat tak best bila chat guna hp nieh sebenarnya, lambat satu hal .. screen kecik satu hal jugak … kalau tak silap aku software yang aku guna tuh tak support dekat hp iphone dan blackberry .. special software tuh, memang korang boleh donlod software tuh masuk hp korang tapi tak akan sama dengan yang macam aku punya …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.