iPhone | aKu TaK ReTi GuNa BenDa TerLaLu CanGGih

By | 14/06/2011

Bagi tahu aku sikit apa bestnya iphone nieh?
seyes aku tak tahu apa yang bestnya sebab aku nampak tak ada yang bestnya iphone4 nieh…

Aku memang tak pandai guna hp yang canggih macam iphone nieh, bagi free dekat aku pun… au tak mahu buat apa guna benda yang aku tak tahu nak guna…

blackberry aku tuh pun aku bagi kakak aku guna sebab aku menyampah nak guna blackberry tuh .. keypad dah lah kecik yang amat..

Tak kisah lah nak kata aku nieh apa, buat apa nak membazirkan bila dah tahu tak minat dengan benda yang terlalu canggih nieh … hahahaha

Asalnya aku nak tulis pasal benda lain tapi tertulis pasal lain pulak … apa lah aku nieH …



Tadi ARIFF SHAH ada tanya dekat aku macam mana aku buat tulisan besar kecik dekat tajuk entry sebelum niE.. Dia tanya ada ke keyboard yang macam tuh?

Setahu aku mana ada keyboard yang macam tuh, software tulisan macam tuh pun mana ada sebab aku dah cari dekat En. Google tapi tak jumpa..

Apa susah Tekan “SHIFT” kalau nak besarkan huruh dalam ayat .. ConToH ” BiLa CinTa MuLa BeRKaSiH SaYanG ” nampak kan dah jadi…

Mungkin ada yang kata benda senang pun tak tahu nak buat? apa salahnya kan berkongsi ilmu lagi pun ARIFF SHAH banyak bantu aku dalam penulisan dengan tutorial yang dia berikan untuk blogger yang baru nak mula …

Lepas nie boleh lah ARIFF SHAH cuba buat tulisan macam tuh pulak .. kadang kala dalam penulisan kita kena ada sedikit perubahan baru lah ada kelainan …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.