gift-away broframestone buat-blogger yang menggunakan pengiklanan advertlets

By | 21/06/2011

Kali nie GA datang dari broframestone apa yang bestnya GA kali nie hanya untuk pengguna advertlets sahaja yang tak guna advertlets jangan gatal nak join

Semua blog aku guna advertlets tapi rasanya blog nieh yang aktif sebab aku selalu update dekat sini jer…




Kebaikan menggunakan advertlets nie EA akan masuk tiap-tiap hari jadi tak lah nak risau atau fikir sangat sama ada EA masuk atau tidak.. kalau tak salah aku 7 April 2011 baru aku join advertlets nieh.. walaupun tak banyak mana yang aku dapat tapi kira ok lah jugak daripada tak ada langsung…

keburukan nya mungkin tak ada page untuk tengok diorang nieh cari benda apa macam dekat nuffnang.. benarnya aku tak berapa tahu sangat pasal advertlets nieh yer lah kan aku baru lagi kot dengan advertlets nieh…

aku rasa kalau nak di bandingkan dengan nuffnang baik lagi advertlets nie, dulu aku guna nuffnang dekat 2 tahu macam tuh tapi apa pun tak ada …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.