BeNaRKaH iTu LisT bLoG YanG aKaN Di GoDaM

By | 18/06/2011

Tersenarai dalam list yang bakal di hack oleh hacker tapi tak pasti sama ada betul atau tidak berita yang baru aku terima dari bloh ARIFF SHAH sebab masa aku tengok dalam list tuh banyak blog yang tersenarai…

Kalau tak salah masa gengblogger di hack hari tuh baru list tuh di keluarkan oleh hacker tapi kononnya untuk promotkan blog-blog tersebut..
Apa pun korang backup lah blog korang bukan setakat blog jer tapi semua rangaian sosial yang korang ada untuk berjaga-jaga..
Korang boleh baca apa yang ARIFF SHAH tulis tentang senarai blog yang bakal di godam oleh hacker …
Apa yang aku musykil tuh kenapa link blog aku dua kali ada dalam list tuh .. tapi bukan domin baru … apa pun still kena berhati-hati jugak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.