BCR KONTEST : KAMILAH GENG BCR

By | 12/06/2011
Pagi-pagi aku bangun tengok ada sms dari LALING mintak aku siapkan tag .. ingat kan tag apa rupanya tag kontes BCR .. Aku memang tak berca
dang nak join kontes tersebut pun tapi lastnya terjebak jugak.. dah alang-alang terjebak aku teruskan jugak .. sambil aku fikir nak tag dekat siapa….

tiga orang ahli BCR yang akan aku citer kat korang …

1 – LALING HANIS ALEEYA
Cetusan Aleeya
niE blog yang 1st mia habiskan baca semua entry yang dia tulis… ada jugak entry meroyan yang dia tulis pasal kehidupan sekeliling dia … ada jugak entry jiwang yang dia tulis yang banyak mia guna pakai dalam kehidupan mia ….
TOUYA KARUMA – http://touyakaruma.com
touyakaruma.com 2011-6-12 10-5-56
NiE blog kedua yang mia sudah jelajah hingga habis .. tapi tak pernah nampak nick dia dekat BCR pun… tahu pasal dia dari HANIS ALEEYA .. banyak entry menarik yang dia tulis yang buatkan mia sentiasa tunggu untuk baca entry seterusnya .. paling best tagline yang dia gunakan pada blog baru dia tuh…
eLyNa
Blog Elyna pulak mia tahu pun dari HANIS ALEEYA, blog ELYNA banyak novel yang menarik yang dia tulis .. walaupun tak berapa kenal dia tapi kerana ada novel yang menarik dekat sana mia masuk lah kan sebab nak baca novel-novel tuh ..
Dua orang ahli BCR yang harus di tag … -fikirr- apa susah HANIS ALEEYA DAN TOUYA KARUMA lah …
sekian Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.