aPe yAnG aKu PeRaSaN

By | 21/06/2011

seperti biasa hanya 5000 huruf saja tak boleh lebih bila update blog
mengunakan phone.. Itu yang aku menyampah kalau kena guna phone.. Tak
kisah lah asalkan aku boleh update blog secara live bila-bila masa
yang aku suka..

Beberapa hari nie aku perasan yang comment luv aku tak berfungsi
dengan baik.. Masa aku komen dekan blog ARIFF SHAH comment luv tu tak
keluar pun.. Jadi aku pergi baca balik toturial yang dia bagi, tak ada
masalah pun dan aku ada baca mungkin sebab templates yang aku
gunakan..

Aku malas nak tukar templates yang aku guna tu sebab aku malas nak
adjust scrip jadi aku biarkan je lagi pun komen masuk ok je.. Tapi
yang buat aku tak puas hati masa aku komen dekat blog DENAIHATI elok
pulak comment luv tu berfungsi..

Ok abaikan semua tu aku malas nak fikir sangat.. Banyak lagi benda
penting yang aku nak buat..

Entry malas nieh jadi x payah ping merata..


NaMiA
[email protected]
www.namia.gomofm.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.