aKu MeRoYaN KuBi JaDi ManGSa

By | 16/06/2011

Jangan salah faham akan apa yang korang baca kat print screen tuh yer, itu gosip petang hari sebelum aku berangkat ke singapore.. lama pulak tak ada gosip sejak dua menjak nieh rasa macam sunyi lah pulak..

Perbualan aku dengan kubi tentang seseorang, hahahah lawak aku tahu sangat apa yang kubi fikirkan masa tuh dan kalau aku tak halang dia dan ugut dia nak publish gambar dia dengan wife dia mesti dia dah tulis punya …

sorry sepanjang hari aku meroyan kerana software aku tak siap-siap yang jadi mangsa kemarahan aku adalah kubi tuan tanah kedaung tuh.. hahaha kesian kat kubi kena marah jer ngan kau.. tapi tak apa dia dah janji bila aku balik nanti dia nak settingkan.. harap dia tunaikan janji dia kat aku lah..

sila jangan tanya siapa yang aku bualkan dengan kubi petang semalam.. hahahahah rahsia kerajaan tapi aku gatal tangan print screen dan masuk dalam blog nieH ….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.