AdMiN PaGe BoDoH | AliFF CuLLeN TeRKeNa TemPiaSnYa

By | 17/06/2011


Siapa lah admin page niEh kan, sengal sungguh macam tak ada benda lain jer nak buat.. dari korang buat benda merapu baik korang buat page yang elok sikit ….

Aku perasan age nieh masa aku dah offline, nak jugak aku tahu kan apa jadi benarnya… aku gelak jer lah kan tapi jangan harap aku nak like page bodoh macam nieH…. (aku tak maksudkan Aliff Cullen bodoh okey)..

Teori aku pasal page nieh mudah jer, pada Aliff Cullen tak payah nak marah-marah anggap jer Admin page tuh bagi trafik free kat kau, yer lah kan bila orang dah like page tuh mesti orang nak tau pasal Aliff Cullen selanjutnya dan dah tentu orang akan cari web Aliff Cullen kan.. jadi dekat situ yang untug nya Aliff Cullen jugak ….

Nampak sangat aliff Cullen niE fofular sampai ada orang buat page macam tuh.. mungkin orang tuh nak tumpang fofular kot tuh sebab Admin page tuh ujudkan page tuh … hahahahha lawak ….

Pagi tadi pun aku dapat trafik free di sebabkan ada orang yang aku tak kenal masukkan blog aku dalam blog dia sebesar alam.. jadi yang untungnya siapa? aku jugak kan ….

Untuk apa lah korang nak benci-benci orang kan, belum tentu orang suka dengan korang .. nak benci orang cermin dulu diri sendiri elok sangat ker korang tuh ….

Jadi kesimpulannya Admin page tuh mesti dengki dengan Aliff Cullen … hahahahah lawak betul ….kesian pun ada aku rasa..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.