PenYaLaHGuNaaN BuTToN LiKe

By | 19/05/2011

Rasa macam nak lempang jer orang yang suka sangat klik button like sedangkan status tersebut merupakan status sedih dan tak sepatutnya klik button like … dan aku rasa lebih baik tak payah ada button like tuh lagi bagus kot…

kalau tak nak komen tak payah klik button like tuh pada status sedih sebegitu .. jika korang klik button like pada status seperti gambar kat atas tu bermakna korang suka pekara tersebut berlaku…

Pagi tadi ada jugak yang klik button like tuh tapi setelah di tegur sudah unlike balik tapi aku baru perasan ada jugak manusia yang tak ada perasaan klik button like tuh …

memang tak faham aku dengan sesetengah manusia yang tak peduli dengan perasaan orang lain, mungkin mereka ini fikir bukan ahli keluarga mereka jadi tak perlu jaga perasaan sesiapa .. bayangkan kalau pekara yang sama jadi pada ahli keluarga korang.. apa korang nak kata ….

sila lah ubah sikap sikit … sebelum klik baca dulu apa yang di publish jangan main ikut suka nak klik button like tuh … sebab tuh dekat blog aku nieh aku tak letak button like…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.