ParTy MaLaM MinGGu

By | 22/05/2011

Semalam bos buat party sebab staff dari branch datang untuk meeting, boss happy jer semalam aku tengok tuh pasal dia buat party…


dapat jugak lah aku kenal-kenal dengar staff dari branch yang selama nieh hanya berhubung melalui phone..
tak ramai staff dari HQ yang datang, ramai dari operation department jer itu pun sebab boss bagi insentif kat diorang .. banyak tak banyak lah ada dalam RM500 sorang.. aku yang tengok kan jer lah sebab aku management mana nak dapat kan… hahahahah…

party santai-santai, masing-masing dah mambuk .. itu part yang paling aku tak berapa suka lah sebab ada minum-minum … aku ingat lagi 1st time boss hulurkan cawan wine merah, aku senyum dan tolak dengan cara baik … sejak tuh dia dah tak buat cam tuh lagi lepas madam cakap ngan bos aku …

bos jugak ada kata sempena ulangtahun comany dia nak bawak pergi Sabah .. dan tiket di sponser oleh bos .. terbaik lah bos…

sampai rumah dah pukul 12.30 malam .. terpaksa lah kan dah tumpang orang kenalah ikut orang.. lagi pun diorang macam tak mahu balik jer masih lagi borak-borak sakan .. memang macam tuh pun biasanya kalau bos buat party mesti lambat habis .. sah-sah sampai kul 2 pagi tuh pun belum tentu habis…

Asalnya nak buat dekat ofis jer senang sikit dan ramai yang boleh datang tapi last minit boss ubah tempat pulak tuh yang ramai yang tak dapat datang .. kalau ikutkan aku pun tak nak datang tapi bila fikir balik kena jugak lah aku datang…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.