NamiA DenGaN NyZeLL JuMpa BuaT KaLi PeRTaMa

By | 20/05/2011

20 may 2011 Jam 9.05 malam mia jumpa nyzell dekat area rumah mia.. lawak giler penat gelak jer …


seyes memang aku neves benarnya jumpa zell tadi, tapi kenalah cover line kan tapi itu pun dah kena bahan dengan zell … cadangnya nak jumpa ahad boleh lah belanja zell tapi tetiba zell sms bagi tau yang dia otw gi rumah mia…

Agak kecewa jugak lah sebab tak dapat ambik gambar dia.. sebab itu permintaan dia sebelum jumpa dengan dia tadi…
untuk menyakinkan lagi yang mia jumpa zell .. mia call fazli dengan kubi bagi zell sendiri cakap dengan diorang…

memang saja nak suruh diorang buat gosip pun… hahahah jahat kan.. yer lah kena lah ada bukti yang mia jumpa dengan zell …

Nyzell merupakan chatters gomo yang pertama mia jumpa dan .. mia merupakan orang pertama yang dia jumpa .. jarak rumah mia dengan zell tak lah jauh mana .. lebih kurang 10 minit jer macam tuh..

Akhirnya dapat jugak mia bagi barang yang mia beli untuk zell masa cuti hari tu .. hahahahah…

kalau korang tak percaya tunggu enty kubi … dan gosip dari fazli hahahahahah


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.