KeSenGaLaN aKu YanG TeSeRLAH

By | 13/05/2011

Aku tengah tak berapa nak betul dengan Empire Avenue tuh baru aku perasan shareholder aku dah tarik diri di sebabkan rangking aku jatuh menjunam dengan teruk … sebabkan aku nyer line berukband nieh sengal manjang jadi aku tak dapat buat aper-aper.. ok abaikan …

Aku percaya ramai blogger yang tengah hangin sebab tak dapat nak sign in blogspot tuh … tapi aku senyum jer.. marah tidak .. gelabah pun tidak … walaupun ada something urgent yang aku kena update dalam tuh tapi aku pasrah jer lah … nanti-nanti pun boleh update….

Aku hampir lupa yang aku ada live writter nieh setelah laling Aleeya bagi tahu dekat aku 2 hari lepas.. tak pun aku boleh update guna email jugak .. apa guna aku setting semua tuh kalau aku tak guna… mengong tuh aku nieh…

korang cool jer lah tak payah marah-marah… bukan aper-aper pun nanti-nanti ok lah tuh blogspot tuh … bagi lah diorang siapkan kerja diorang .. untuk kemudahan korang jugak kan….

letih tahap dewa aku sejak dua menjak nieh.. pening jugak dengan kerenah budak-bidak gomofm tuh … tapi diorang memang kelakar dan sangat bagus … tuh yang aku sayang diorang ….

walaupun fikiran aku celaru dengan something tapi aku rasa aku masih boleh handle masalah tuh … nampaknya sekali lagi aku tolak cinta yang datang .. mengong tuh aku nieh ….

uiksss aku lupa tajuk kisah yang aku buat tuh … masih belum siap lagi rupanya .. ok bila aku dah ada mood baru aku sambung balik citer tuh ….


NaMiA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.