Bila Aku Jatuh Cinta #6

By | 16/05/2011

Sebab nis berani berkata ya:

1. nis tahu dia hanya akan bercinta dengan bakal isterinya – sebab nis yang pancing jawapan itu tanpa dia sedar.

2. nis kenal dia lebih dari setahun – sebenarnya sejak nis guna blog pertama lagi nis sudah kenal namanya, tapi dia tak kenal nis.

3. nis pernah berurusniaga dengan dia – walaupun bukan dalam bentuk wang, tetapi dalam bentuk perjanjian. Terkadang dia memang lambat, tapi dia takut dengan “editor yang garang”. Namanya pun garang. Hahaha.. *tapi dia kata nis tak garang kebelakangan ni =.=” Minta kena gigit ni…*

4. nis seorang stalker yang berjaya *ini dia yang kata*. Sebab nis tahu di mana dia belajar, bidang apa, kerja apa, sampai nis jumpa nama penuh dia lagi – lepas ikut nasihat dia supaya stalk bukan di fb tetapi guna google. *bak kata dia, kalau tak tahu jangan harap nak tanya. Lagi sanggup pergi google sendiri*

Tujuan utama nis stalk dia guna fb adalah kerana dia pasti akan jadi lebih jujur dengan teman sekolahnya berbanding nis. Tapi sebenarnya tak perlu – sebab kadangkala nis rasa dia terlalu jujur dengan nis.

5. nis dah selongkar dua buah blog hasil tulisan dia dan banyak kisahnya yang nis tahu dari situ.

6. Dia suka terlepas cakap benda yang tidak berapa perlu nis tahu tentang diri dia. *pagi-pagi cakap fasal ulat T_T dahlah nis fobia. Bagi Black Widow baru tau.*

7. Belum pernah lagi setakat ini kami bertelagah tentang sesuatu yang tidak ada faedah sama sekali melainkan salah seorang akan sedar dan bawa kami pulang ke persoalan asal – selalunya dia. nis memang suka melalut sebab nis budak debat.

8. Ramai teman-teman yang tahu nis sukakan dia. Erm.. Nampak sangat ke? T_T

9. nis percaya dia takkan sia-siakan nis.

10. Dah namanya pun nis yang mengaku dulu nis sukakan dia sedangkan dia tak pernah mengakui dia sukakan nis – nis main teka-teka saja sebelum approach dia. Icon HATES LOVE beberapa minit selepas nis mengaku nis sukakan seorang blogger buat nis lebih yakin. Soalan nis – kenapa dia tak tanya siapa blogger yang nis maksudkan tu T_T Kan dah malu… Hehe.. *nis lagi malu*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.