BiCaRa HaTi YanG KeCeWa

By | 18/05/2011

Terkesan seketika dengan apa yang berlaku pagi tadi, sepatut nya aku gembira hari nieh kerana menyambut birthday kakak aku tapi terpaksa pura-pura happy sebab tak mahu nampak sangat…


aku cuba terima kebenaran yang tak terjangka dan tak pernah aku terfikir itu yang akan berlaku.. dan itu buat aku marah dan sangat marah, terasa seperti di perbodohkan agar rancangan itu berjaya tanpa dapat di kesan rancangan di sebalik nya…

terima kasih kerana buat begitu pada aku dan orang-orang terdekat.. aku akan cuba terima kebenaran itu walaupun terasa sakit…

sempat berhubung dengan seseorang melalui ym, dan semuanya terjawab dan kebenaran itu buat aku rasa makin sakit… tapi aku sudah mengatakan yang aku telah maafkan perbuatan nya…

Ada jugak yang pm aku minta jangan kata lagi hal itu, baik lah aku akur dengan permintaan itu.. mungkin itu lebih baik dari akan ada hati yang akan terguris lagi…

penat nak jaga hati orang nieh benar nya… ikutkan hati aku yang tak kuat lama sudah aku pergi tinggalkan semua nieh … tai aku lebih gembira dan rasa sedikit bahagia dengan keadaan ketika ini..

tertido masa tulis entry nieh… teruk betul aku kan boleh pulak tertido …

aku ingatkan bila aku bangun mood aku akan ok dan aku rasa gembira tapi sama jer.. masih terasa kecewa dan sedih…

mungkin esok-esok akan pulih balik mood aku..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.