aPa YanG KoRanG DaH BuaT

By | 02/05/2011

Dengar kabar berita cb kecoh masa hari sabtu lepas sebab mereka cari aku.. sampai mereka tuduh sorang user tu adalah aku.. teruk betul lah korang nieh, memang aku boleh online kalau pun aku pergi bercuti tapi tak ada makna lah percutiaan aku kalau nak mengadap lappy jugak …


korang kan ada nombor phone aku kenapa tak call aku jer, bukan nya susah mana pun… kalau tak nak call boleh sms apa….
penat aku panggil kawan-kawan aku masuk sana tapi korang buat macam tuh pulak…

buat mereka yang merindui aku, aku mintak maaf banyak kerana pergi secara tiba-tiba… Ada sebab lain kenapa aku putuskan untuk pergi bercuti secara tiba-tiba tapi biarlah rahsia….

aku penat dan malas… jadi aku nak cuti-cuti jer buat masa nieh … kalau rindu aku … sms jer aku …



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.