aKu KemBaLi SuDaH

By | 02/05/2011

Korang rindu dekat aku ker?
sorry lah sebab pergi tak bagi tahu korang.. mingkin ada yang tak tahu aku pergi jalan-jalan sempena cuti hari perkerja… tapi setahu aku sebelum aku pergi bukan ker aku dah bagi tahu kat korang semua..

Seperti yang aku janjikan aku dah pun kembali ke shah alam pada malam semalam.. cuma aku malas nak in gomo sebab kepenatan…

Aku dah bagi tahu kat korang walaupun kau tak ada, aku tetap tahu apa yang berlaku dekat cb tuh .. dan macam mana aku dapat gambar atas tuh jangan di tanya lah yer… sebab aku dah minta seseorang tolong printscreen apa yang patut…

kalau korang rindu dekat aku, aku lagi lah rindu dekat korang.. dan aku tahu jugak masa aku tak ada cb tuh bagaikan di landa garuda tak ramai yang in dan tak ada dj yang on air…

tapi semuanya terkawal sebab tak ada gaduh-gaduh semuanya baik-baik jer… kalau tak macam-macam soalan yang akan aku dapat walaupun aku tak ada…

korang nieh dah tau rindu dekat aku tak reti-reti ke nak sms aku bukannya tak ada nombor phone aku.. kalau pun tak ada nombor phone aku kenapa tak inbox jer fb aku tuh sah-sah aku akan balas sebab fb aku tu akan terus sampai dekat phone aku yang cap ayam nieh..

kesian betul dekat korang kang…
tapi kan ada budak tuh celah mana ntah dia dapat gambar aku kan.. nak kata dia ada fb aku, aku dah remove dia.. dan dia tak akan dapat tengok apa-apa pun dekat fb aku tuh…

APa lah yang budak tu nak buat dengan gambar aku kan agaknya?
nak bomohkan aku ker? berani buatlah tengok macam mana aku balas balik lagi teruk hahahaha … weh aku tak keji dan hina macam tuh sekali.. aku masih tahu dosa dan pahala…

lantak dia lah nak buat apa pun, itu namanya sengaja cari pasal dengan aku lah tuh….






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.