Saya Mahu Header Percuma

By | 02/04/2011

 Header-Percuma

Sebenarnya aku dah baca pasal benda nieh sejak minggu lepas lagi, masa tuh aku just tinggalkan komen pada komen dekat facebook dia jer tak sempat pun nak baca sampai habis .. nieh baru aku ada masa nak nak baca dan join …

First time aku masuk blog yiedpozi .. sangat busy dengan urusan rasmi sampai aku tak ada masa nak jelajah blog kawan-kawan …

Kenapa aku nak header percuma : –

Sebabnya blog aku masih belum ada header lagi, nak buat sendiri memang aku tak pandai.. jadi aku ambik peluang yang ada nieh untuk dapatkan header percuma … bukan semata-mata nak header percuma jer tapi misi jelajah aku akan lebih meluas lagi …. tak harap pun akan dapat header percuma nieh sebab banyak lagi entry yang best sertai benda nieh…

Sekian, Terima Kasih

One thought on “Saya Mahu Header Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.