SaJa NaK TaYanG BaJu GoMoFm

By | 08/04/2011

lepas dua minggu dapat baju gomofm edisi ke dua nieh baru hari nieh aku test baju nieh… sangat best lah baju nieh … tapi nak pakai gi mana ? hahahah jawab nya akan simpan untuk kenangan-kenangan … terima kasih lah pada yang sponser baju nieh pada aku …

sila jangan jeles sebab ada yang sponser baju nieh untuk aku … siapakah orang yang baik hati tuh kan? hahahah biar lah rahsia…



2 thoughts on “SaJa NaK TaYanG BaJu GoMoFm

  1. aleeya husnan

    anon: ko tak puas hati ke blog ko kena suspended? hahaha.. tak payah pakai anon la. semua orang tau sape kau. kau tu bukan ahli neraka ke maki orang?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.