MiSi HaRi niE

By | 03/04/2011

Ada yang masih belum tahu yang aku sudah selamat tiba di shah alam jam 11 malam tadi … misi ke perak berakhir dengan jaya nya..

Sempat jugak lah aku jalan-jalan sambil cuci mata.. tak lupa jugak cenderahati buat kawan-kawan tersayang … pada yang tak terima cenderahati dari aku tuh, aku minta maaf banyak-banyak bukak kekurangan budjet tapi terlepas pandang .. insayaallah kalau aku pergi jalan-jalan lagi aku akan bagi pada korang yang tak terima cenderahati dari aku pada kali nieh…

tapi sedikit hampa bila aku sampai shah alam, aku terus cari seseorang malanya hingga ke hari nie aku masih tak nampak bayangan dia… aku baca blog dia pagi nieh… sangat sedih bila baca entry dia…

buat kawan aku tuh semoga dia tabah harugi apa yang akan berlaku… semoga dia kuat semangat untuk teruskan perjuangan … kita orang sentiasa doakan agar dia sihat seperti sedia kala…

Aku harap sangat agar aku dapat berikan barang yang memang aku nak bagi dekat dia bila dia sembuh nanti… aku akan tunggu sampai dia munculkan diri…

misi hari nie akan di teruskan lagi … destinasi ke nilai pula… pergi umah makcik aku untuk party birthday anak dia yang ke dua tahun… sebelah malam nya dia akan berangkat ker australia… semoga selamat pergi dan selamat kembali..

One thought on “MiSi HaRi niE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.