KuBi UguT aKu

By | 25/04/2011

Kubi nieh saja buat aku marah, memang sengaja cari pasal nampak nya kubi nieh.. makin geram pulak aku dengan dia rasa nak hempuk-hempuk jer kubi nieh…


pagi tadi aku bagi tahu dekat kubi yang loading page dia berat sanga-sangat… dia ceramah balik dekat aku kata line tnet aku yang slow.. nak jer aku sekeh-sekeh kubi nieh..

aku bukak guna line tnet mana pun kalau dah blog dia loading lambat tetap lambat lah jugak… lagi nak kata aku nyer tnet slow.. malas nak gaduh ngan dia.. so aku biar kan jer dia malas aku layan…

Aku suruh kubi buat kaji selidik tentang loading blog dia tak nak.. nak jugak menang kata loading ok.. kalau dah banyak benda dia masuk kan jadi lah berat macam gajah…

pagi-pagi aku dah memang serabut, ada makhluk tuhan yang sengaja pancing kemarahan aku nampaknya… aku sabar jer lah kan dan duduk dendiam tanpa pedulikan apa yang berlaku…

dan last kubi kata loading page dia dah laju.. aku test masuk page dia memang dah laju pun.. aku ingat dia tak dengar kata aku…

aku memang malas masuk blog yang kena tunggu loading lama-lama buang masa aku.. jadi jangan salahkan aku kalau aku tak balas kunjungan…

main ugut-ugut pulak si kubi nieh, tambah merajuk ngan kubi baru tahu… geram jer aku ngan dia … kalau tak buat aku marah tak boleh agak nya….

suka hati lah .. dia kan bos jadi kena lah ikut kata bos… apa leh buat …


One thought on “KuBi UguT aKu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.