HanGaT NyA KaMu

By | 01/04/2011

Liputan 3G tak berape elok sangat dekat bukit merah nieh, sabar jer lah aku… Line tnet pun slow sangat, bikin kemarahan betul ..

Ader tak orang yang rindu dekat aku.. Ok tau dah mane ada orang rindu dekat aku kan.. Aku je yang rindu dekat orang..

Kaki aku bengkak sudah… Kalau terus bengkak mood nak bersuka ria pun hilang .. Pekara biasa kaki bengkak, esok-esok ok lah tuh..

Berbelas tahun aku tak balik bukit merah, macam lain je aku rasa.. Tapi seronok dapat jumpa sedara mara yang lama tak jumpa..

Sebelum aku lupa.. Salam takziah dari aku buat keluarga fazna atas pemergian ibunda tercinta.. Aku tahu pun masa baca status pijat dekat gomo best.. Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang beriman.. Al-fatihah..

Semoga fazna sekeluarga redha dengan pemergian insan tersayang..

Pada mereka yang telah aku beritahu sesuatu sebelum aku pergi bercuti sila inbox pada aku..

Rindu dekat seseorang, terdengar-dengar suara dia.. Harap dia sihat je .. Aku harap sempat cakap dengan orang tu sebelum minggu depan..

Terakhir kali bercakap dengan orang tu kata-kata orang tu sangat terkesan sangat-sangat kat hati aku.. Dan aku jadi malu dengan diri sendiri..

Ehh kalau sakit buah pinggang ada efect kat kaki ke?

Misi akan di terus kan pada esok pagi.. Mintak-mintak tiket ada lah.. X pun lagi best dapat masuk free sana.. Sepupu aku dengan tunang dia kerja sana jadi itu yang boleh masuk free atau dapat tiket separuh harga..

Ok ngantok dah.. Bagi aku tido, esok aku update lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.