GOMOFM DOWN BLOG AKU PUN DOWN JUGAK

By | 20/04/2011


Masalah server utama kot aku rasa sampai tak boleh nak view Cb.. Aku ingat BB aku yang problem tapi tak mungkin BB aku problem.. Dekat 15 minit jugak aku cuba bukak web gomo tapi tak boleh…

Bila dah boleh bukak tak boleh view kotak CB pulak tapi radio berfungsi dengan baik …

Malangnya semua blog yang guna domin gomo tak boleh bukak termaksuk lah blog utama aku…

memang kekadang tak boleh nak jangka bila berlakunya kerosakan pada server.. jadi nak tak nak kena tunggu sampai semuanya pulih seperti sedia kala .. so korang semua kena merempat tempat lain dulu sementara waktu nieh..

facebook pun tak boleh bukak, sabar jer lah aku.. bagus jugak boleh aku habiskan baca novel haruskah tuh yang terbiar dah seminggu..



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.