EnTRy BaSi SuDaH

By | 03/04/2011

nyah

nyah1 

nyah2

 

Kegilaan mereka di tengah malam buat aku gelak tak hingat.. sepatut nya aku buat enty nieh sebelum aku pergi perak khamis lepas tapi saja simpan entry nieh sebab nya nanti aku tak ada idea nak tulis apa…

Mereka buat aku gembira sebenar nya…

Jadi aku pergi bercuti dengan rasa gembira walaupun rindu sangat dengan mereka semua… nasib balik awal kalau balik ahad alamat nya musnah trafik aku … walaupun aku update secara live tapi macam tak update jugak sebab tak boleh ping blog ….

jadi agak rugi sebenar nya di situ…..

apa pun mereka memang best ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.