Aku BenGaNG | SuSaH RuPanYa JaGa HaTi oRanG

By | 06/04/2011

Aku dah diam masih nak kata aku kaki gosip, bila aku buat gosip tahu pulak marah aku.. sampai ada yang pm aku marah-marah …. aku dah duuduk dendiam masih nak kata lagi …

Tak pasal-pasal kena dengan aku…..

Tapi aku bengang gila bila aku kena keluarkan entry tuh sebab ramai sangat yang kecoh ….

Rugi dah trafik aku, ingat senang ker nak jaga trafik tuh… hampeh tul ….

ok fine esok-esok aku masuk kan balik …….

Penat sangat-sangat, makin lama makin serabut aku dengan keadaan ….

Bukan aku lupa janji aku pada seseorang yang aku tak nak gosip tapi bila aku dah senyap .. aku kawal diri aku supaya tak tulis pasal gosip.. ada pulak yang masih kata aku kaki gosip… sorry lah yer pada seseorang ….

Ada orang majuk dengan aku hari nieh… bukan sorang yang majuk dengan aku tapi ada 2-3 orang yang majuk dengan aku di sebabkan beberapa pekara yang berlaku hari nieh… ok fine …

banyak sangat hati yang nak kena jaga… payah rupanya nak jaga hati orang nieh …

malas layan … aku dah penat nak off lappy, esok-esok sambung lagi …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.