McD DeLiVeRy YaNg HaMpEh..

By | 03/03/2011

Cuaca dah lah panas lagi nak panas kan hati aku.. Kalau dah tau tak cukup staff tak payah lah ambik order jadi tak lah kena maki dengan aku..

45 minit lah sangat nie dah 1 jam 3

minit aku tunggu McD aku tak sampai-sampai.. Hilang mood aku nak makan.. Kejap lagi kalau tak sampai jugak ada yang kena maki dengan aku..

Baik tak payah buat delivery kalau menyusahkan orang.. Aku rasa kalau aku keluar beli sendiri mesti aku dah siap makan..

Dah lah lambat lepas tu bagi alasan bodoh dekat aku.. Jam 1.30 pm td kata dah kuar.. Aku call lagi sekali pukul 1.50 pm kata baru nak keluar sebab banyak order.. Itu bukan masalah aku.. Kalau dah tau banyak order kenape tambah order lagi kan sengal tu..

Dah tau lambat ape salah nya call bagi tau tak payah aku call banyak kali.. Buang masa betul diorang nie..

Nasib aku tak order untuk ofis nye kalau tak mesti bertambah sumpah seranah aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.