KeTaM MaNe PeRnaH JaLaN LuRuS

By | 03/03/2011

Kebelakangan nie aku lebih suka update via mobile.. Sebab aku malas nak login blogspot…

Nampak laling aleeya dah marah, sampai berjela panjang entry dia.. Kuikuikui ..

Baik lah laling aleeya jangan marah lagi, lepas nie semuanya akan kembali normal seperti sebelum nie..

Kalau aku pergi klinik check darah mesti klinik akan hantar aku pergi hospital.. Itu yang aku tak nak kena tahan kat hospital..

Sekarang nie pun aku tak berape sihat, kerap sangat sakit kepala dan terpaksa bergantung dengan ubat tahan sakit…

Wakenabeb versi diri sendiri.. Padan muka aku, ari tu aku kenakan orang sekarang aku terkena balik..

Tempoh diskaun bayar saman di lanjutkan sehingga 10 march 2011.. Tapi kan ada orang sengal sebab tak nak gunakan diskaund yang di berikan.. Lebih sanggup buat benda lain dari bayar saman..

Mood aku agak down sebenar nya jadi sebab tu aku tulis dalam keadaan stress..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.