KeSaL DaN KeCeWa

By | 14/03/2011

Sudah lah tu korang dah buat aku nangis sepanjang malam sampai aku tertido..

Terima kasih pada tukang sampai sebab kasi tahu aku ape yang aku tak tahu.. Itu buat aku kesal dan kecewa yang amat sangat..

Korang tahu ape puncanya jadi aku tak payah nak kasi tahu banyak kali.. Korang punca semua yang berlaku..

Aku dah cukup sabar dengan perangai korang yang macam aper.. Korang nak halau chatter dan dj ke ape..

Mungkin lepas nie giliran aku pulak yang terima nasib macam aleeya.. Aku tak peduli kalau itu yang berlaku..

Aku tak pernah hina orang atau perli orang masa on air.. Tapi ada dj baru yang buat macam tu masa on air tak pulak kena ape-ape..

Nak kata aku over, aku rasa korang lagi over kot dari aku.. Tapi korang tak sedar..

Korang nak bagi orang lain nampak aku dengan aleeya begitu teruk ke ape..

Aku marah sebab ada klon di kalangan admin yang sengaja guna nick aku dan buat kacau..

Nak aku maki ke.. Jangan jadi keji sangat copy paste entry orang.. Nak baca pun baca lah tapi jangan jadi keji..

Blog aku nie luas kot untuk maki hamun korang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.