KeNaPa ”BiLa CinTa MuLa BerKaSiH SaYanG”

By | 28/03/2011

“pemilik belog BILA CINTA MULA BERKASIH SAYANG << knp cinta harus berkasih sayang”

First time dapat soalan macam tuh, aku pun tak terfikir kenapa aku letak tajuk blog macam tuh.. aku jawab sini lah yer sebab kalau aku jawab kat sana panjang lah pulak….

Pada aku setiap cinta harus ada kasih sayang, ada cinta tapi tak ada kasih sayang tak guna jugak..

Cinta dan kasih sayang dua pekara yang berbeza dan punyai maksud yang tersendiri….

Ramai yang kata cinta dan kasih sayang tuh sama.. ramai yang bercinta tapi tak ada kasih sayang walaupun bukan semua …

“KALAU ADA CINTA TAPI TAK ADA KASIH SAYANG TAK BOLEH JUGAK KAN<< tapi ada juga cinta bermula dari kebencian”

Kebenciaan berakhir dengan kebahagiaan itu dah kira bagus apa, tapi bergantung pada keadaan jugak lah …

bukan kebenciaan sebenar nya tapi keegoan … pada aku “mahu tapi malu” bergantung pada diri sendiri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.