KeNaNgaN SeMaLaM KeRaNa HaRi niE

By | 25/03/2011

Hari nie topik berpualan mereka adalah “first love” aku hanya jadi tukang dengar seperti biasa dan tukang gelak bila tiba part kelakar.. yxh38

Mana ada orang yang boleh lupakan “first love” mereka 94  macam tuh jugak dengan aku… kawan-kawan pejabat aku yang dah kawen tuh pun mengaku yang mereka tak boleh lupakan “first love” mereka ..

Kesedihan aku kembali, aku cuba buang kesedihan tuh tapi bila ada part yang akan buat aku terasa hati memang aku akan jadi down terus emoticon-cartoon-001  tak kan lah aku nak citer dekat semua orang apa yang berlaku … jadi lebih baik aku diam dan hanya dengar mereka bercerita…

Aku teringatkan kata-kata seseorang pada aku beberapa minggu lepas “bila dia rindu kat orang yang dia sayang, dia masih boleh pergi tengok orang tuh walaupun dari jauh”

Tapi aku pulak nak tengok macam mana orang yang aku sayang emoticon-cartoon-001  dia dah tak ada lagi, dia tak akan kembali sampai bila-bila apa yang tinggal hanya kenangan dan kenangan yang tak akan dapat aku lupakan..

Seseorang pernah kata pada aku “sebab tuh tuhan ambik dia, tuhan nak selamatkan dia dari aku supaya dia tak jadi jahat” 94

Aku tanya diri aku… jahat sangat ker aku nie sampai orang tuh boleh kata macam tuh sedangkan orang tuh tak kenal pun dengan aku.. dia hanya berhubung dengan aku melalui phone jer..

Kerana kenangan itu juga lah aku di katakan sombong dan terlalu memilih.. aku bukan terlalu memilih sebenar nya cuma dalam kehidupan realiti harus adanya pilihan..  94

Aku dah lama terima kenyataan, aku dah pun redha dengan apa yang telah di takdirkan buat aku… aku nak cari orang yang baik pun tak boleh jugak sebabnya aku bukan baik mana pun emoticon-cartoon-001

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.