KeHiDuPaN yAnG SaNGaT SeRaBuT

By | 17/03/2011

Mood aku terus down bila ada manusia yang kacau aku.. Rasa nak hempuk-hempuk je orang yang buat kacau..

Masa aku tengah lunch bos aku call tanya mane document yang mangkuk tingkat tu bagi dekat aku.. Tahu bila pulak mangkuk tingkat tu bagi dokument dekat aku.. Aku perg dekat meja aku, memang ada dokument tuh.. Berani guna nama aku untuk lepaskan diri..

Itu satu hal.. Satu hal lagi boleh pulak mangkuk tingkat tuh kantoi kan aku depan client bos.. Boleh dia kata “kau nie kerja nak menipu je kan bos baru naik” nak je aku hempuk mangkuk tingkat tu.. Aku tau lah apa yang aku buat..

Bebudak nie kalau nak lepas kan diri senang je mesti suruh aku yang jawab.. Ingat aku nie kaunter pertanyaan ke..

Orang bagi kerja bising tak ada kerja pun bising jugak.. Lepas tu buat bising dekat tempat aku.. Buat aku panas hati je.. Panas hati aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.