BaJu GoMo DiHaNTaR GuNa KaPaL LauT ^_^

By | 25/03/2011

Omey hantar baju gomo korang guna kapal laut rupa nya Onion33  patut tak sampai-sampai penat aku tunggu …177 semalam aku borak ngan omey dia bagi tahu yang dia dah cuba baju tuh dan dia juga kata cantik sebab ikut cutting badan untuk gurl tapi untuk lelaki biasa jer ..

Aku bukan apa sebab aku takut bila baju tuh sampai aku dah pergi bercuti, budak ofis aku nieh bukan boleh caya sangat…stalker kang mana-mana diorang letak barang aku.. cuba kalau aku yang buat macam tuh diorang dah kecoh satu ofis samai ofis belakang pun boleh tahu…96

Hari tuh aku cuti 4 hari, balik jer macam-macam hal yang jadi aku yang tak tahu apa-apa pun terseret sama … sebab tuh aku malas nak ambik cuti lama-lama kalau tak terpaksa…60

memang aku tak ada kerja nak buat sebab bos aku tak ada Onion33  jadi sebab tuh aku boleh tulis gosip …. madam aku tuh kalau anak dia tak sekolah memang dia akan datang ofis kejap jer kekadang tak datang langsung… big bio pulak pergi kota kinabalu kalau tak salah aku onion-head33

sudah lah korang gosip jer sampai aku pun dah di cop raja gosip Onion33  kang ada yang marah kat aku pulak … sebelum ada yang marah baik aku stop tulis dan balik sambung kat rumah … 96

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.