aKu TaK KeJi MaCaM KoRaNg

By | 14/03/2011

Aku tengah cuma bertenang sekarang nie, makin aku marah makin aku akan rasa sakit..

Memang aku dah rasa sakit sangat sekarang nie, aku tak nak jadi ape-ape dekat aku masa aku ada dekat ofis..

Suruh aku tak payah pergi dari gomo tapi ada sape back up aku.. Tak payah rasa bersalah sangat.. Sebab kau sendiri tahu punca nya..

Aku rasa kalau aku mati korang mesti suka kan.. Mane korang nak sedih macam korang sedih ape yang berlaku pada nyzell kan..

Tahu tak yang aku rasa bersalah kat nyzell bila aku di tuduh maki dia sedang kan aku tak pernah maki dia pun..

Dia paling rapat dengan aku masa mula-mula dia masuk gomo… Tapi aku tahu ada orang yang hasut dia sampai dia jauhkan diri dari aku.. Tahu tak yang aku terasa hati sangat..

Ape yang buat aku sedih sampai aku nangis malam tadi.. Bila aku tahu tentang mesej nyzell mengatakan aku maki dia.. Lebih-lebih lagi keadaan dia yang tak stabil..

Kenape korang buat aku macam nie.. Ape salah aku kat korang.. Kenape korang buat aku macam nie.. Korang nak aku pergi dari gomo ke baru korang akan diam..

Korang dah halau bropian, korang dah halau anggerikrimba, korang jugak dah halau aleeya.. Kenape korang tak halau semua orang je kan itu lebih senang dan korang boleh panggil kroni korang lepak sana..

Aku tak kisah kalau nak tarik id aku.. Aku benci ada admin yang gila kuasa, aku benci ada admin yang nak tunjuk bagus tak kena tempat..

Memang aku mental sikit hari nie, aku memang tak ada perasaan kesian kat korang..

Kenape aku bagi aleeya tulis dalam blog aku nie, ikut suka hati aku.. Sebelum nak copy paste entry aku baca lebels dulu.. Atau korang tak reti baca nak aku ajar kan ke..

Sorry lah nak aku hormat kan orang yang tak tau nak hormatkan orang lain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.