aKu GeMBiRA aDaNyA KaMu

By | 31/03/2011

Lewat malam semalam konti gomofm di hangatkan oleh 5 orang dj.. Memang sangat meriah lah.. Dan kita orang sempat buat 2 rakaman untuk pendengar-pendengar radio gomofm

lupa nak bagi tau siapa yang serti hangat nya gomofm lewat malam tadi.. Ketika itu ada dj nyzell, dj ct, dj nes ezy, ada bis koot cicah milo dan dj namia ..

Memang hangat lah sampai gelak tak hingat.. Asalnya aku nak masuk kan gambar sekali tapi banyak je halangan makanya aku update live je.. Walaupun tak berapa nak live sangat..

Dan karpet gomo di konker oleh kami berempat selepas dj ct undurkan diri kerana masalah pada lappy dia..

Di sebalik tu banyak benda yang kita orang bual kan.. Aku gembira sangat-sangat.. Bukan aku je tapi mereka pun gembira juga..

Aku pergi dengan perasaan yang gembira walaupun aku tepaksa tinggal kan mereka untuk seketika waktu ..

Awal pagi sempat aku bersiaran menemani diorang.. Sempat jugak aku tido kejap.. Sempat aku habiskan tugasan admin lain.. Jadi nya hari yang agak sempurna jugak lah..

Page gosip dah pun aku delete lepas nie tak akan ada gosip lagi dari aku..

Tuan tanah kedaung memang di luar jangkaan.. Dia mintak aku nyer facebook konon nya tak jumpa aku nye fb.. Tanpa fikir ape-ape aku pergilah dekat wall tuan tanah kedaung.. 5minit macam tu dia publish entry baru .. Sekali entry pasal aku dia buat..

4 bulan aku join gomo 3 bulan aku di beri peluang jadi dj dekat gomo baru tuan tanah kedaung tulis pasal aku.. Ok tak akan ada entry balas dari aku tentang tu..

Kenape masa aku bersiaran aku sebut indonesia-singapura-thailand sebab nya rakan-rakan aku dari sana juga dengar radio gomofm..

Dan aku sekarang nie dalam perjalanan ke perak doakan aku selamat pergi dan selamat pulang.. Ok nanti aku update lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.