yEsTeRdaY iM sO HaPPy

By | 10/02/2011

Semalam sempat aku borak dengan kiub sementara tunggu file yang kiub bagi habis di donlod…

Peluang tu aku gunakan untuk tanya banyak soalan kat kiub.. Bukan selalu dapat peluang macam tuh..

Jangan tak caya kiub bagi aku dengar 3 promo dari 3 stesen radio yang berlainan.. Hebat betul promo yang diorang buat..

Patut lah budak lelaki dari kok lanas tu huru hara sebab sebelum nie dia bertapak dekat huru hara fm.. Gasak aku gelak bila di beri tahu pasal tu oleh kiub..

Hari tu aku dapat dengar kiub bersiaran hanya 3 minit sebelum aku kuar, lepas tu 2 minit sebelum kiub kuar.. Semalam aku lambat 2 minit je.. Last nye padam jam 1.30 pagi aku suruh dia bersiaran.. Malang nya aku tertidur..

Semalam masa aku bersiaran berlaku nyer kerosakan pada server tapi dapat di atasi.. So aku terus lah bersiaran malang nya masa aku dengar balik baru aku tahu berlaku nyer kerosakan pada aku nyer system..

Geram tul aku ada je yang tak kena.. Bagi lah aku bersiaran dengan gembira..

Harap-harap hari nie semuanya akan berjaya dan tak ada masalah seperti sebelum nieh..

Tadi sempat masuk cb, itu pun sebab kawan aku bawak lappy dia..

Mintak-mintak hari nie aku dapat bersiaran dengan jaya nya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.