PENTING | Hanis Aleeya Di BloG Namia Cinta

By | 27/02/2011

kalau korang perasan ada labels atas nama Hanis Aleeya dalam blog aku nieh.. korang tentu kena dengan blogger tegar Hanis Aleeya yang selalu memeriah kan carpet GB suatu ketika dulu kan..

aku dah pun lantik dia jadi admin blog aku secara rasmi pada 27 Februari 2011 .. pasal aku nieh jenis jarang update bila aku terlalu sibuk dengan urusan rasmi.. jadi dengan adanya Hanis Aleeya terupdate lah jugak blog aku nieh kan..
jadi jangan pulak korang tak lah keliru, apa-apa hal check labels dulu sebelum baca yer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.