NaK MeRoYaN KeJaP BoLeH

By | 14/02/2011

Suka hati mak tiri atok mak cik aku lah, aku nak pakai baju ape pun, nak pergi mane pun kalau tak sibuk memang tak sah..

Hari nie pergi kerja pakai dress singkat, motifnya nak terus gi event malam kang kat klang lama umah bos aku..

Ada orang tanya kat aku, aku pakai dress singkat sebab nak pergi sambut v’day ke.. Mangkuk tingkat tul lah aku mana sambut v’day tu..

Memang aku jarang pergi kerja pakai dress bagai sebab nya aku tak reti nak duduk dengan sopan..

Aku tak kacau orang jadi ada baik nya jangan kacau hidup aku kang tak memasal kena dengan aku..

Nice !! Boleh aku tertido walaupun bos tengah discuss dgn clien dia kat depan aku.. Nasib bos tak nampak kalau mesti dia dah tak sayang aku..

Rimas aku kat ofis nieh, benda yang tak ada kaitan pun tanya kat aku.. Ingat aku nie ambik tahu pasal semua benda ke…

Nasib lappy aku ada password kalau tak jahanam sebab ada orang sms aku tanya boleh tak nak pinjam lappy.. Sebelum tuh orang tu sms aku tanya kenape dekat rumah tak ada internet.. Bangang lah tu tanya soalan macam tu kat aku.. Aku kan dekat ofis mana lah aku tahu.. Sengal

Dalam perjalanan ke taman desa, jalan boleh tahan jammed ketika nieh..

Aku hanya mendengar perbualan 2 orang kawan pejabat aku, ntah ape yang mereka bebelkan aku tak tahu..

Aku tak berminat nak tahu ape yang mereka bual kan.. Perasaan aku sangat tak tenteram ketika nieh..

Belum sampai lagi aku dah tahu macam mane event nie akan blangsung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.