MoRniNg sToRy

By | 02/02/2011

Sebelum aku pergi kerja sempat jugak lah aku check desboard blog aku, mane tahu ada sesiape tinggal kan komen.. Aku nampak ada 3 komen baru..

Komen dari laling aleeya buat aku baru teringat yang aku masih belum sudah kan cite *hujan cinta dania*

kalau tak ada aral melintang dalam masa terdekat nie aku akan habiskan cite tersebut

pagi nie sempat baca akhbar metro berita tentang krisis yang berlalu di mesir sekarang nie..

Sekeping roti berharga RM 30, memang sangat tak masuk akal, tapi itu lah yang harus di terima..

Aku harap agar semua rakyat malaysia yang berada di mesir dapat di bawa pulang dalam keadaan selamat..

Aku teringat pada Dr. Faizal yang berada di mesir sekarang nie.. Aku cuba hubungi beliau melalui facebook.. Tapi masih tiada balasan.. Harap Dr. Faizal dan kawan-kawan berada dalam keadaan selamat..

Beberapa hari nie aku di serang keletihan yang amat sangat hingga buat aku malas mahu buat ape-ape..

Tunggu seseorang muncul untuk betul kan aku nyer software yang rosak.. Dah berapa hari aku tunggu tapi orang yang aku tunggu tak muncul jugak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.